Rakočević razočaran Ol-starom: Razmažene zvezde

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 12:48

Rakočević razočaran Ol-starom: "Razmažene zvezde"

Srpski košarkaš Igor Rakočević osvrnuo se na nedavni Ol-star vikend u Indijanapolisu.

Bivši reprezentativac i nekadašnji igrač Crvene zvezde, koji je u sezoni 2002/03 nosio dres Minesote u NBA ligi, imao je niz kritika na račun "utakmice svih zvezda".

"Nekada sam se budio usred noći da gledam NBA All-Star, snimao na kasete i gledao po 200 puta istu utakmicu… Utakmice kao finale plej-ofa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , igrači koji su držali do sebe, davali maksimum i pokušavali da dokažu jedni drugima ko je bolji i da donesu pobedu svojoj strani NBA", napisao je Rakočević na Tviteru.

"Danas su toliko uništili Ol-star bezveznim izazovom veština, nezalaganjem na utakmici do nivoa sramote, igrači namernim propuštanjem ‘protivnika’, šutiranjem sa 10 metara – da godinama već ne gledam. Totalna komercijalizacija i razmaženost 'zvezda’".



"Uz retke igrače i ekipe koji su izuzeci. Mekana igra, nevraćanje u odbranu, milion prekida, odsustvo bilo koje količine ozbiljne taktike (pogotovu u odbrani), neodgovornost pa i najboljih igrača, tehničke greške za najmanje ispoljavanje emocija… Ali najveća reprezentacija ovoga je na ol-staru. Eventualno pogledam ’hajlajte’ zakucavanja, da vidim nova fizička dostignuća"
, dodao je Rakočević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igor Rakočević o današnjem NBA: Mekana igra, odsustvo taktike, neodgovornost, pa i najboljih igrača

Izvor: Danas, 20.Feb.2024

Proslavljeni srpski košarkaš naročito razočaran time kako danas izgleda Ol-star utakmica.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.