Rakićević novi košarkaš Crvene zvezde

Izvor: Press, 05.Okt.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakićević novi košarkaš Crvene zvezde

Mladi košarkaški reprezentativac Srbije Petar Rakicević potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.
foto: tanjug.rs
Mladi košarkaški reprezentativac Srbije Petar Rakicević potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.
Doskorašnji talentovani plej Metalac odmah se stavio na raspolaganje treneru Dejanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Radonjiću i otputovao sa ekipom u Zadar na meč 3. kola ABA lige.
On je ponikao u Prokuplju gde je napravio prve košarkaške korake, igrao je za čačansku Mladost, pre nego što je dve godine bio član Metalca iz Valjeva.
Protekog leta bio je saigrač Marka Gudurića i Nikole Rebića u osvajanju zlatne medalje na Evropskom prvenstvu za juniore u Italiji.
Rakićević (21) se spominjao i kao moguće pojačanje Partizana, ali je na kraju ipak izabrao prelazak u redove regionalnog i srpskog šampiona.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(FOTO) HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Potpisao ugovor sa Zvezdom olovkom SNS, a onda se desilo ovo!

Izvor: Kurir, 05.Okt.2016

...Crvena zvezda je poslala saopštenje medijima na kojoj je bila slika na kojoj Rakićević potpisuje ugovor sa Zvezdom olovkom SNS-a..Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.