Ragbisti Crvene zvezde ostavili Radnički bez finala Balkanske lige

Izvor: JužneVesti.com, 30.Sep.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ragbisti Crvene zvezde ostavili Radnički bez finala Balkanske lige

Bez mnogo neizvesnosti ragbisti Crvene zvezde obezbedili su plasman u finale Balkanske lige, pobedivši niški Radnički na stadionu Železničara, rezultatom 62:6.

Nišlije nisu dobro otpočele meč, pošto u prvom poluvremenu nisu postigle nijedan poen. Beograđani su to iskoristili i već do velikog odmora nakupili prednost od 32 poena, predvođeni iskusnim Milošem Zogovićem, koji je za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 13 minuta postigao čak 3 eseja.

Po povratku sa pauze konsolidovali su se malo domaći ragbisti, 5 minuta od početka poluvremena postigli svoj prvi esej na meču, u režiji Stefana Arsića, a dodatna dva poena Radničkom je doneo gol Đorđa Stošića.

Ipak, tu su Nišlije ponovo stale, a crveno-beli do kraja meča postigli još 30 poena.

Crvena zvezda je tako izborila plasman u finale, gde je očekuje “večiti rival” Partizan, koji je lako izašao na kraj sa Dorćolom.

Inače, Balkanska liga je takmičenje koje iz godine u godinu raste, a ove sezone u prvoj diviziji su se, sem srpskih klubova koji su bili dominantni, nadmetali još i turski, bugarski, italijanski i grčki. Tu je i druga divizija, u kojoj su još i Bosna i Hercegovina, Albanija i Crna Gora.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.