Izvor: MozzartSport.com, 17.Maj.2021, 16:02

Radonjić pred drugi meč finala: Biće još teže nego u prvom, očekujem bolju Budućnost

Crveno-beli u prvoj utakmici nisu mogli da računaju na Marka Jagodića Kuridžu i Korija Voldena, a odluka o nastupu povređenih igrača u drugoj utakmici biće doneta pred njen sam početak

Košarkaši Crvene zvezde posle uvodne pobede u finalnoj seriji ABA lige protiv Budućnosti već su se okrenuli drugoj utakmici koja je na programu u utorak na istom mestu - u hali „Aleksandar Nikolić“. On će se igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od 20.30 časova, pa će obe ekipe imati samo 48 časova da se osveže i pripreme za novi okršaj.

Crveno-beli u prvoj utakmici nisu mogli da računaju na Marka Jagodića Kuridžu i Korija Voldena, a odluka o nastupu povređenih igrača u drugoj utakmici biće doneta pred njen sam početak.

Trener Zvezde, Dejan Radonjić, zadovoljan je što njegov tim vodi 1:0 u seriji, a dodaje da će drugi meč biti teži od prvog.

Svesni smo da nas očekuje još teža utamica nego ono koju smo odigrali u nedelju. Očekujem još bolju Budućnost, pokazali su veliki kvalitet i imamo ogroman respekt prema njima. Akcenat je na analizi i pripremi za naredni meč u kome moramo biti energetski na visokom nivou. Takođe, koncentracija u igri mora da bude adekvatna značaju meča. U prošloj utakmici je bilo dobrih momenata i dobrih elemenata, ali i onih kojima nisam zadovoljan u kojima moramo biti bolji da bi došli do pobede“, rekao je trener crveno-belih i dodao:

Situacija sa igračima koji nisu mogli da nastupe je takva da nismo u prilici da donosimo odluke, osim na sam dan utakmice“, zaključio je Radonjić.

O drugoj utakmici finalne serije govorio je i kapiten Zvezde Branko Lazić.

Prvu utakmicu smo već arhivirali i iste večeri se okrenuli daljim izazovima. Naredna je već sutra, malo je vremena za pripremu i odmor, ali svi znamo šta je ulog i cilj za obe ekipe. Znamo da nas u utorak očekuje još teži posao jer je Budućnost samo potvrdila ono što znamo, a to je da se radi o odličnoj ekipi. Nema mnogo reči, znamo šta nas čeka, znamo šta želimo, a zna se i put do tog cilja – ogromna energija, borba za svaku loptu, koncentracija na najvišem nivou i čvrstina su nešto što moramo da imamo u svakoj utakmici ove finalne serije“, rekao je Lazić.

Posle druge utakmice u Beogradu serija se seli u Podgoricu, gde će utakmica broj tri biti odigrana u subotu u dvorani „Morača“.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

‘OČEKUJE NAS JOŠ TEŽA UTAKMICA’: Radonjić i Lazić pred drugi okršaj Zvezde i Budućnosti

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2021

Košarkaši Crvene zvezde nakon uvodne pobede u finalnoj seriji ABA lige, okreću se drugoj utakmici koja je na programu već u utorak na istom mestu u hali 'Aleksandar Nikolić'.. The post ‘OČEKUJE NAS JOŠ TEŽA UTAKMICA’: Radonjić i Lazić pred drugi okršaj Zvezde i Budućnosti appeared first...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.