Radonjić posle pobede progovorio o svom statusu, ostaje ili odlazi? (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2018, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić posle pobede progovorio o svom statusu, ostaje ili odlazi? (video)

Hoće li Zvezda sa Radonjićem i protiv Salcburga?

Nemanja Radonjić je i večeras nastavio sa evro-golovima ove sezone.

Njegov pogodak u 97. minutu meča u Trnavi protiv Spartaka bio je odlučujući za plasman Crvene zvezde u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona i po ko zna koji put je potvrdio koliko je značajan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za igru srpskog šampiona.

Ali, kako se bliži kraj meseca, sve je veća neizvesnost i oko njegovog ostanka na ''Marakani'', jer uporedo sa njegovim zapaženim igrama raste i interesovanje za Radonjićeve usluge.

Na tu temu je mladi fudbaler večeras progovorio posle meča u Trnavi.

On je potvrdio u izjavi za ''Arenu Sport'' da za sada ostaje u Zvezdi, makar za mečeve plej-ofa protiv Salcburga.

Dakle, Zvezda će biti još jača protiv Austrijanaca, imajući u vidu da će uz ostanak Radonjića, trener Milojević moći da računa i na Brazilca Kafua koji je stigao na pozajmicu iz Bordoa.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Grujić - Liverpul odbio ponudu iz Italije, hoće li naslediti "Cara"?

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2018

Novi detalji vezani za sudbinu srpskog fudbalera...Marko Grujić je bio velika želja Kardifa ovog leta, Velšani su zadovoljni onim što su videli minule sezone, kada je srpski fudbaler bio na pozajmici u njihovim redovima i želeli su ga i po povratku u Premijer ligu...Ipak, sam fudbaler je izgleda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.