Radonjić: Težak raspored; Trinkijeri: CZ ozbiljan test

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Težak raspored; Trinkijeri: CZ ozbiljan test

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da će njegov tim dati sve od sebe u meču sa Broze Basket Bambergom (utorak, SK, 21.00) uprkos teškom rasporedu.

“Posle utakmica sa Cibonom u Zagrebu, momentalno smo otišli u Bamberg kako bismo se spremili – igraju vrlo dobro i u Evroligi i i u domaćem takmičenju, Broze je veoma kvalitetan tim koji je zadržao nukleus tima iz prošle sezone. Očekujemo tešku >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << utakmicu, pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo uprkos tome što je raspored vrlo težak i što smo u seriji gostovanja“, kaže Radonjić.

Krilni košarkaš crveno-belih Nemanja Dangubić kaže da Broze igra neverovatno već drugu sezonu u nizu i dodaje:

“Baš kao i mi, imaju skor 2-4, ali svaki od tih poraza došao je u neizvesnoj završnici. Očekujem veliku bitku protiv tima koji pokazuje da je neugodan rival svima u Evroligi".

Trener Bamberga Andrea Trinkijeri ističe da je Zvezda ozbiljan test za njegovu ekipu.



“Čeka nas važan meč, oni su zajedno dugo i znaju kako da igraju košarku – mi igramo kod kuće, treba da damo sve od sebe. Zvezda je mlad tim, ali su zajedno tri-četiri godine. Istovremeno su i talentovani i iskusni, biće to ispit visokog nivoa za nas“, kaže italijanski stručnjak.

Bek Luka Štajger takođe naglašava važnost meča i dodaje:

“Moramo da pokušamo da pobedimo u svim mečevima kod kuće jer je to potrebno kako bi san o plasmanu u plej-of živeo. Neke utakmice izgubili smo sa jednim ili dva poena razlike, a to znači da samo uvek u igri do kraja. Sada je vreme za dodatni korak i da počnemo da pobeđujemo takve mečeve. Zvezda je tim koji igra bez velike zvezde, a nama je bitno da igramo u svom ritmu“.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.