Radonjić: Sa mnogo problema idemo u Madrid

Izvor: B92, 21.Okt.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Sa mnogo problema idemo u Madrid

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim putuje u Madrid na utakmicu sa Realom sa mnogo problema, zbog povrede kapitena Luke Mitrovića.

"Putujemo u Madrid sa mnogo problema u ovom trenutku, pre svega posle poraza u ABA ligi i povrede Mitrovića. Sa druge strane, Real Madrid je šampion Evrope, klub koji je osvojio sve što se moglo osvojiti prošle sezone", rekao je Radonjić za zvanični sajt >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evrolige.

On je dodao da se sastav aktuelnog šampiona Evrolige nije menjao i da Madriđani sa pravom i ove sezone imaju najviše ciljeve.

"Imaju kvalitetan sastav ove sezone i mogu da odbrane trofej. Osnova tima ostala je ista, poseduju veliki kvalitet i iskustvo. Sa pravom očekuju da će biti u finalu Evrolige ove sezone", zaključio je strateg beogradskog kluba.

Meč drugog kola A grupe Evrolige izmedju Reala i Crvene zvezde igra na programu je u četvrtak 22 sata u Palati sportova u Madridu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADONJIĆ PRED REAL: Putujemo u Madrid sa dosta problema

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2015

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim putuje u Madrid na utakmicu sa Realom sa mnogo problema, zbog povrede kapitena Luke Mitrovića.. – Putujemo u Madrid sa mnogo problema u ovom trenutku, pre svega posle poraza u ABA ligi i povrede Mitrovića. Sa druge strane, Real...

Nastavak na HotSport.rs...

Može li da Zvezda na napravi čudo u Madridu? (22:00)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2015, 11:11

Šampion Srbije i Aba lige ide desetkovan na megdan šampionu Evrope u drugom kolu Evrolige i na papiru je apsolutni autsajder....Crvena zvezda Telekom večeras od 22h igra sa Realom u Madridu, ekipi koja je prošle godine osvolija sve što se osvojiti moglo, tako da bi svaki drugi ishod osim sigurne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.