Radonjić: Pobeda nad Cedevitom dobra uvertira pred Kup

Izvor: Studio B, 15.Feb.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Pobeda nad Cedevitom dobra uvertira pred Kup

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je očekuje težak meč protiv Cedevite u 22. kolu ABA lige, ali dodao da se nada pobedi kako bi ekipa u dobrom raspoloženju dočekala Kup Radivoja Koraća.

"Obezbedili smo prvo mesto i ne postoji opterećenje, ali želimo da u pozitivnom ambijentu odemo u Niš. Istrošeni smo posle meča u Atini protiv Panatinaikosa, što dodatno otežava duel >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << protiv Cedevite, koja je kvalitetan protivnik", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir.

Crnogorski stručnjak istakao je da su se Stefan Jović i Nemanja Dangubić oporavili od povreda, ali i da su neizvesni za duel protiv hrvatskog tima.

"Jović i Dangubić još nisu odradili nijedan trening sa ekipom, ali osećaju se mnogo bolje. O tome da li će igrati protiv Cedevite znaćemo na dan utakmice, ali voleo bih da makar minimalno budu uključeni. Ne želimo ništa da rizikujemo, mislim da će biti spremni za Kup", naveo je Radonjić.

On je dodao da žali što njegov tim nije uspeo da iznenadi Panatinaikos u 7. kolu Evrolige, iako je bio na korak do toga.

"Gubili smo 22 poena, došli na plus pet, ali nismo uspeli. Napravili smo veliku stvar što smo došli u priliku da pobedimo u OAKA dvorani, ali je evidentna razlika u iskustvu", zaključio je Radonjić.

Utakmica 22. kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Cedevite igra se sutra od 20.30 hali Pionir.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADONJIĆ ISKRENO: Istrošeni smo posle Atine, ali daćemo sve od sebe u duelu sa Cedevitom!

Izvor: Press, 15.Feb.2015

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je očekuje težak meč protiv Cedevite u 22. kolu ABA lige, ali dodao da se nada pobedi kako bi ekipa u dobrom raspoloženju dočekala Kup Radivoja Koraća. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.