Radonjić: Rasterećeni smo, ali želimo pobedu

Izvor: Beta, 15.Feb.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Rasterećeni smo, ali želimo pobedu

BEOGRAD, 15. februara 2015. (Beta) - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je u nedelju da njegova ekipa u utakmicu sa Cedevitom u Jadranskoj ligi ulazi rasterećeno, ali da od svojih igrača u predstojećem meču očekuje da učine sve kako bi u dobrom ambijentu dočekali takmičenje u Kupu Radivoja Koraća.

"Imamo obezbedjeno prvo mesto i sa te strane nema opterećenja. Ipak, želim da odigramo dobar meč i da u dobrom ambijentu odemo u Niš i tamo odigramo Kup. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Znamo da nas čeka težak duel sa Cedevitom iz više razloga, a glavni je to što smo istrošeni posle poraza u Atini od Panatinaikosa u Evroligi", rekao je Radonjić novinarima u Hali Pionir.

Radonjić je kazao da je Cedevita izuzetno nezgodan protivnik, ali da se nalazi u sličnoj situaciji kaoi njegova ekipa.

"I oni, kao i mi imaju 100 putovanja i to traje već duži period, imaju veliku potrošnju, ne stižu da treniraju kvalitetno i to, kao i mnogo drugih stvari utiču na kvalitetniju igru", kazao je Radonjić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Rasterećeno do pobede

Izvor: B92, 15.Feb.2015

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa u utakmicu sa Cedevitom u Jadranskoj ligi ulazi rasterećeno...On je međutim istakao da od svojih igrača u predstojećem meču očekuje da učine sve kako bi u dobrom ambijentu dočekali takmičenje u Kupu Radivoja Koraća...Crvena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.