Radonjić: Odigrali smo atipično i primili previše poena, razlika nije realna

Izvor: Blic, 04.Jan.2015, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Odigrali smo atipično i primili previše poena, razlika nije realna

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su odigrali atipično u pobedi nad Olimpijom u 16. kolu ABA lige i da rezultat 91:81 nije realno prikazao stanje na terenu.

Ljubljančani su vodili veći deo meča i kontrolisali dešavanja na parketu, ali su crveno-beli bili koncentrisaniji u finišu i kroz dramu slomili otpor borbenog domaćina za rekordni, 16. uzastopni regionalni trijumf.

"Nije bilo lako pripremiti se za ovaj meč posle evroligaške utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u petak i već dan kasnije smo došli u Ljubljanu, zato nismo imali ni mnogo vremena za pripremu. Odigrali smo atipično za nas, premili veliki broj poena i od početka nismo bili dobri u odbrani, dok je Olimpija odlično ušla u meč i stekla samopouzdanje, nedostajala nam je koncentracija i agresivnost u skoku. Oni su odlični skakali u napadu, a mi smo se dugo tražili. Konačno, u poslednjoj četvrtini smo zaigrali agresivnu odbranu i u napetom finišu pobedili. Konačna razlika nije realna, jer su obe ekipe bile izjednačene. Zadovoljan sam što smo pokazali karaketer posle teške utakmice u petak koja nam je uzela mnogo energije", poručio je Radonjić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milojević: Cibona slična nama

Izvor: B92, 05.Jan.2015, 00:38

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje Ciboni u 16. kolu ABA lige...Utakmica se igra u ponedeljak od 20.30 časova u Zagrebu. Srpski predstavnik ima sedam pobeda, a hrvatski jednu više..."Očekuje nas jedno teško gostovanje. Cibona je dobra ekipa i reaguju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.