Radonjić: Izvanredan početak i mnogo problema u drugom poluvremenu

Izvor: Blic, 20.Nov.2015, 03:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Izvanredan početak i mnogo problema u drugom poluvremenu

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Strazbura sa 78:75 u šestom kolu Evrolige, a trener Dejan Radonjić video je uzroke neuspeha u lošoj organizaciji napada u drugom poluvremenu i dobroj odbrani rivala.

Crveno-beli su na početku treće četvrtine u Francuskoj imali plus 21 i to ispustili, a poslednju četvrtinu su odigrali bez koša iz igre.

"Ušli smo u meč napadački izvanredno, ali smo znali da će u drugom poluvremenu biti drugačije. Strazbur >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je dobar tim. I u ovom meču smo bili hendikepirani povredama i brojnim izostancima, ali smo takođe imali i mnogo problema u organizaciji igre u drugom delu, pošto je Strazbur igrao odličnu odbranu", poručio je Radonjić a prenosi sajt Evrolige.

Trener Strazbura i selektor Francuske Vensan Kole smatra da moraju da izvuku pouke iz ove utakmice.

"Čeka nas mnogo posla u nastavku sezone. Zvezda je pokazala izvanrednu igru u prvom poluvremenu, ali smo se vratili agresivniji u nastavku što mi mnogo znači. Kembel, Lelu i Rodrigez su bili sjajni. Ipak, ključni detalj koji je odlučio je peta lična greška Stefana Jovića. Znali smo da će nam taj momenat dati šansu da podignemo igru na još viši nivo", naglasio je Kole.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.