Radonjić: Cedevita jedna od najboljih ekipa u ligi; Golemac: Zvezda najveći favorit za titulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2022, 16:00

Radonjić: Cedevita jedna od najboljih ekipa u ligi; Golemac: Zvezda najveći favorit za titulu

Trener košarkaša Cedevita Olimpije Jurica Golemac rekao je da njegov tim mora da odigra najbolji meč u sezoni ako želi da iz duela sa Crvenom zvezdom izađe kao pobednik.

Cedevita Olimpija sutra od 18 sati dočekuje beogradske crveno-bele u 17. kolu ABA lige.

"Crvena zvezda je svakako najveći favorit za osvajanje titule šampiona u ovom takmičenju. Tim koji igra u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Evroligi i ima po tri ravnopravna igrača na svakoj poziciji. Igraju fizički i odlično su vođeni. Ako želimo da meč završimo pozitivnim rezultatom, moramo da odigramo jednu od najboljih utakmica u sezoni", rekao je Golemac za klupski sajt.

Crvena zvezda trenutno ima skor od 13 pobeda i jednog poraza, dok je tim iz Ljubljane na učinku od 9-5, a košarkaš Cedevite Alen Omicć svestan je značaja sutrašnjeg meča.

"Moramo da se vratimo na pobednički kolosek i uhvatimo ritam. Naši rivali su u petak ugostili Asvel u Evroligi i doživeli poraz u poslednjim trenucima meča. Bez obzira na to, oni će u Ljubljanu doći sa željom da dokažu zašto su prvi u regionalnoj ligi i zašto ove sezone igraju Evroligu. Potrebna nam je pobeda, pa ćemo dati sve od sebe da je obezbedimo u ponedeljak", poručio je Omić.

Radonjić: Cedevita Olimpija jedna od najboljih ekipa u ligi

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da njegov tim neće imati lak zadatak u duleu sa Cedevita Olimpijom u ABA ligi.

"Očekuje nas utakmica protiv Cedevita Olimpije, jedne od najboljih ekipa u ligi, koja je u odnosu na naš prvi meč napravila promene u timu, pojačala se Ferelom iz Panatinaikosa, Omićem i Dragićem iz Žalgirisa, uz ostale vrlo kvalitetne i iskusne igrače koji koje već imaju u svom sastavu. Očekuje nas vrlo dobar tim, ali u ovom trenutku, s obzirom na okolnosti, razmišljamo o nama i kako da napravimo iskorak već u sledećoj utakmici. Biće potrebno vremena i strpljenja, kako bismo došli do nivoa na kome želimo da budemo“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Kapiten Branko Lazić kaže da ih čcekuje izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja se znatno pojačala u prethodnom periodu i pokazala da ima kvalitet za sam vrh tabele.

"Samim angažmanom Ferela, pa Omića i konačno Dragića, uz dobar i iskusan sastav koji su već imali, pokazali su i pokazuju svoje ambicije u ovom takmičenju u nastavku i moraćemo da odigramo izuzetno dobru i čvrstu utakmicu sa puno energije kako bi došli do rezultata. Nismo imali previše vremena nakon meča u Lionu, ali ćemo se potruditi da taj period od dva dana iskoristimo maksimalno kako bi spremni dočekali meč u Ljubljani“, rekao je Lazić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golemac: Zvezda najveći favorit za osvajanje titule u ABA

Izvor: B92, 23.Jan.2022

Cedevita Olimpija u ponedeljak 24. januara od 18 sati dočekuje beogradske crveno-bele u 17. kolu ABA lige...Trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac rekao je da njegov tim mora da odigra najbolji meč u sezoni ako želi da iz duela sa Crvenom zvezdom izađe kao pobednik..."Crvena zvezda je svakako najveći...

Nastavak na B92...

Radonjić: Cedevita Olimpija jedna od najboljih ekipa u ligi

Izvor: RTS, 23.Jan.2022

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da njegov tim neće imati lak zadatak u duleu sa Cedevita Olimpijom u ABA ligi. Trener domaćina Golemac ulogu favorita prepustio je crveno-belima uz kostataciju da je Zvezda najveći favorit za osvajanje titule u ABA ligi. Duel dve ekipe...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.