Radojičić: Nije stigla nijedna kandidatura

Izvor: Studio B, 07.Okt.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić: Nije stigla nijedna kandidatura

Predsednik Izborne komisije Fudbalskog kluba Crvena zvezda Matija Radojičić potvrdio je danas da niko nije podneo kandidaturu za čelnu funkciju crveno-belih.

Predsednik izborne komisije fudbalskog kluba Crvena zvezda Matija Radojičić, potvrdio je da u predviđenom roku nije stigla nijedna kandidatura za predsednika kluba, ali da će biti ispoštovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << procedura koja predviđa da one poslate poštom mogu da stignu najkasnije u petak, 9. oktobra.

Izborna komisija će do tada biti u stalnom zasedanju. Odlazeći generalni direktor Zvezdan Terzić, izjavio je da nema nameru da se kandiduje, a jedan od pominjanih potencijalnih kandidata, član Upravnog odbora Nebojša Čović misli da je sve moglo da se završi u boljoj atmosferi i u aktima kluba predviđenom roku.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.