Radnik ubedljivo poražen u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jul.2022, 01:00

Radnik ubedljivo poražen u Beogradu

Golovima Mirka Ivanića, Kingsa Kangve, Aleksandra Kataija, Milana Pavkova, Ibrahima Mustafe i Osmana Bukarija fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu Radnik iz Surdulice rezultatom 6:0 (1:0). Surduličani su i dalje bez trenera, a u četvrtom kolu Superlige nisu imali šanse protiv aktuelnog šampiona.

Četvrtu pobedu u domaćem šampionatu Beograđani su zabeležili lakše nego što se >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << očekivalo.

Prvi gol crveno-beli su postigli u 12. minutu kada je dodavanje Pešića iskoristio Mirko Ivanić.

Držao se Radnik više od 50 minuta, ali je onda potpuno pao.

U 64. minutu Kings Kangva je udvostručio prednost domaćina prelepim golom iz daljine, a onda je pet minuta kasnije na njegovu odbijenu loptu naleteo Aleksandar Katai koji je rutinski ubacio loptu u mrežu gostiju.

U 76. minutu na 4:0 povisio je Milan Pavkov posle centaršuta Ivanića, a u 83. minutu Gejlor Kanga je pogotkom iz penala doveo Zvezdu u vođstvo od 5:0.

Konačan rezultat (6:0) postavio je Osman Bukari minut kasnije.

Meč je kasnio 15 minuta jer je na stadionu "Rajko Mitić" nestala struja 20 minuta pre početka utakmice.

Radnik i dalje ima samo bod, a posle četiri kola je poslednji na tabeli Superlige.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.