Radnik tražio penal, Danilo Grujić odmahuje rukom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik tražio penal, Danilo Grujić odmahuje rukom (VIDEO)

Duel Marka Petkovića i Luke Merdovića...

Teška utakmica za suđenje. Danilo Grujić već treći put danas morao je da se izjasni oko zahteva fudbalera što Radnika što Crvene zvezde da im se svira penal.

Prva sporna situacija bio je duel Miloša Milovanovića i Slavoljuba Srnića već u trećem minutu. Sudija iz Niša tada je odmahnuo rukom. Milovanović je sankcionisan u 24. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kada je šutnuo u stopalo Srđana Plavšića. Tad je Grujić pokazao na belu tačku. A onda u 51. minutu sporna situacija i pred golom Crvene zvezde. Luka Merdović je bio u naletu, pored njega Marko Petković, domaći su širili ruke, Grujić procenio da tu nije bilo ničeg protivno propisima.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kosanović bez 'dlake na jeziku': "Uče decu da budu lopovi!" (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2016

Šef stručnog štaba surduličkog Radnika Milorad Kosanović poslao je snažnu poruku posle duela sa Crvenom zvezdom i poručio čelnicima Fudbalskog saveza Srbije da bi trebalo da stave prst na čelo...Utakmica 21. kola Superlige Srbije između surduličkog Radnika i Crvene zvezde biće predmet rasprava...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.