Radničkom dovoljan i set za polufinale Kupa Srbije (petak, 19h)

Izvor: KGsport.info, 27.Dec.2012, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radničkom dovoljan i set za polufinale Kupa Srbije (petak, 19h)

Odbojkaše Radničkog, sutra očekuje revanš meč četvrtfinala nacionalnog Kupa, u kojem će se, od 19 časova, u hali Jezero sastati sa Đerdapom iz Kladova.
Pre dva dana, Kragujevčani su kao gosti slavili sa 3:0, tako da ih u predstojećem duelu osvajanje samo jednog seta vodi na Finalni turnir četiri najbolja tima, koji će se boriti za trofej.
Sutra se igraju i preostali mečevi u kojima će se sastati, Crvena zvezda – Spartak Subotica, Vojvodina – Borac Starčevo i Novi Pazar – Klek, a u svakom od ovih duela sutrašnji domaćini će ući sa prednošću pobeda izvojevanim u prvim mečevima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vizura prva u polufinalu kupa

Izvor: Press, 27.Dec.2012

Beograđanke su u prvom duelu protiv istog rivala slavile sa 3:1 tako da sasvim zasluženo nastavljaju borbu za trofej...U petak će biti odigrana preostala tri četvrtfinala u kojim se sastaju: TENT (Obrenovac) - Varadin (Petrovaradin) (3:0, prvi meč), NIS Spartak (Subotica) - Jedinstvo (UŽICE) (3:1)...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.