Radnički za majstoricu, Zvezda za polufinale (ponedeljak, 18,30h)

Izvor: KGsport.info, 20.Mar.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički za majstoricu, Zvezda za polufinale (ponedeljak, 18,30h)

U drugom četvrtfinalnom meču plej-ofa Super lige Srbije, odbojkaši Radničkog dočekaće večeras u hali „Jezero“ od 18,30 časova ekipu Crvene zvezde. Beograđani su dobili prvi meč sa 3:1 i pobedom u večerašnjem meču obezbedili bi plasman u polufinale, a na Kragujevčanima je da ih u tome spreče i izbore „majstoricu“.
Radnički je prvi meč u Beogradu odigrao jako slabo. Sa izuzetkom trećeg seta, Kragujevčani su u većem delu utakmice bili u inferiornom položaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << bez pravog rešenja za razigrane crveno-bele.
Mnogo su se odbojkaši Radničkog mučili u napadu. Sve njihove kombinacije odbojkaši Zvezde su sa lakoćom čitali i odličnim blokom pretvarali u poene. Raznovrsnija, ali i smelija igra Kragujevčana u napadu mogla bi da bude recept za trijumf u večerašnjem revanšu.
Trener Srećković moraće da pronađe i pravi način da probudi voljni momenat kod svojih pulena, a u toj misiji mogla bi da mu pomogne i kragujevačka publika od koje se očekuje da popuni tribine „Jezera“ i nosi svoje ljubimce do pobede.
Ukoliko Radnički uspe da savlada aktuelnog šampiona večeras, treći meč igrao bi se u Beogradu, najverovatnije 23. marta.
 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Niški odbojkaši dočekuju Novi Pazar

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2017

U utakmici koja će odlučiti da li će odigrati i treći meč plej-ofa ili završiti sezonu, Odbojkaški klub Niš će dočekati Novi Pazar u hali “Čair”, a duel je na programu u ponedeljak, 20. marta od 18:30. U prvoj utakmici su Nišlije dobro odigrale prva dva seta, ali u nastavku...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.