Radnički poveo, pa stao: Ragbisti Crvene zvezde u Nišu odbranili Kup

Izvor: JužneVesti.com, 27.Maj.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički poveo, pa stao: Ragbisti Crvene zvezde u Nišu odbranili Kup

Dobar otpor pružili su ragbisti Radničkog u svom prvom finalu Kupa Srbije, čak su i prvi poveli, ali više od toga nisu mogli protiv Crvene zvezde koja je poslednje 2 godine neprikosnovena. Na pomoćnom terenu stadiona “Čair” Beograđani su slavili sa 42:12 i odbranili trofej u Kupu Srbije.

Esejem Miloša Miljkovića, a onda i golom Đorđa Stošića Nišlije su povele u 15. minutu. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do poluvremena su crveno-beli sa po dva eseja i gola preokrenuli na 12:6. Do sledećih poena Radničkog gosti su duplirali svoj učinak (12:24), a u završnici meča trijumf učinili još ubedljivijim.

Ovo je bio treći put da crveno-beli podignu pehar namenjen osvajaču Kupa, a drugi put zaredom, dok Nišlije i dalje nemaju nijedan u svojim vitrinama.

Sada se Radnički okreće međunarodnim obavezama, s obzirom na to da ga narednog vikenda, ponovo na “Čairu”, očekuje duel 3. kola Balkanske lige. Niški ragbisti će u njemu ugostiti turskog predstavnika Kadikoj Buls, a kako bi osigurao plasman u eliminacionu fazu Radničkom je potrebna pobeda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Crvena zvezda odbranila Kup Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2019, 10:07

Ragbisti Crvene zvezde odbranili su trofej u Kupu Srbije u ragbiju 13, pošto su u finalu u Nišu bili bolji od domaćeg Radničkog 42:12 (12:6). Crveno-beli su do novog pehara, trećeg u Kupu u istoriji kluba, stigli posle preokreta...Herojski se Radnički držao u poluvremenu protiv aktuelnog prvaka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.