Radnički bez trenera izgubio u Nišu, Zvezda slavila i preuzela prvo mesto na tabeli

Izvor: JužneVesti.com, 13.Mar.2024, 22:30

Radnički bez trenera izgubio u Nišu, Zvezda slavila i preuzela prvo mesto na tabeli

Predvođeni nekadašnjim sportskim direktorom Aleksandrom Jovanovićem, dok ne dođe novi šef stručnog štaba, destkovani fudbaleri Radničkog poraženi su rezultatom 2:0 (1:0) u 25. kolu Superlige od beogradske Crvene zvezde. Crveno-beli su ovim trijumfom preuzeli vodeće mesto na tabeli, a Radnički je pao na 14. poziciju.

Klupa Radničkog; foto: Jelena Mišić Nisu imali lak zadatak niški >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igrači, a nisu ni bili kompletni. Nakon ostavke Nikole Trajkovića, a pre dolaska Dejana Joksimovića, ekipu protiv aktuelnog šampiona vodio je nekadašnji sportski direktor Aleksandar Jovanović.

Treći poraz u nizu Radnički je pretrpeo na svom "Čairu", a povela je Zvezda golom Gelora Kange u 34. minutu udarcem posle kornera. Konačan rezultat postavio je u 87. minutu Aleksandar Katai, nakon centrašuta Rodića.

Nakon ovog kola Crvena zvezda je preuzela vodeću poziciju na tabeli, a Nišlije su sa 23 boda na 14. poziciji.

U nedelju, 17. marta od 20 sati Radnički igra u Kruševcu protiv Napretka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički poražen rezultatom 2:0 od Crvene zvezde

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Mar.2024, 11:40

U 25. kolu Superlige, Radnički je poražen rezultatom 2:0 od Crvene zvezde na stadionu "Čair" u Nišu...Iako su Nišlije bili pod vođstvom privremenog trenera Aleksandra Jovanovića iz sportskog sektora, nisu uspele da se izbore sa snagom šampiona...Prvi gol postigao je Gelor Kanga za Crvenu zvezdu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.