RTS najavljuje Ajaksov meč, a šta je sa Zvezdom i Partizanom, ko će njih da prenosi?!

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS najavljuje Ajaksov meč, a šta je sa Zvezdom i Partizanom, ko će njih da prenosi?!

Javni servis je u dosadašnjem toku kvalifikacija prenosio većinu mečeva naših predstavnika u Evropi, da li će razočarati sad kada je najvažnije?

Ova fudbalska sedmica biće u znaku Crvene zvezde i Partizana i njihovih odlučujućih borbi za plasman u Ligu šampiona, odnosno u Ligu Evrope.

Posle 2:2 u Bernu, Crvena zvezda sutra od 21 čas pred prepunim tribinama ''Marakane'' dočekaće švajcarski Jang bojs u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona, a dva dana kasnije, u četvrtak od 19h, Partizan će u Norveškoj protiv Moldea pokušati da sačuva beogradskih 2:1 i da izbori plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Međutim, u programskoj šemi RTS-a nema najave ni za TV prenos utakmice Crvena zvezda - Jang bojs, ni za TV prenos revanš meča Molde Partizan!

Jedino što je RTS do sada potvrdio jeste TV prenos utakmice između Ajaksa i APOEL-a, koja se igra u sredu.

U terminu Zvezdine sutrašnje utakmice, RTS u svojoj programskoj šemi ima novu epizodu serije ''Vojna akademija'', a u četvrtak su planirali TV prenos odbojkaške utakmice Turska - Srbija, u vreme odigravanja Partizanovog duela u Norveškoj.

Ono što za sada nije sporno, to je da će TV Arena Sport prenositi i Zvezdinu i Partizanovu utakmicu, i to, kako smo već navikli, uz višečasovni program iz studija pre tih mečeva.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U UTORAK SPECIJALNI DODATAK NOVOSTI: Večiti u Evropi

Izvor: Večernje novosti, 26.Avg.2019

Uoči revanš mečeva plej-ofa Lige šampiona i Lige Evrope Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su evropsku jesen, igrači Partizana su nadomak istog uspeha. Uoči revanš mečeva plej-ofa Lige šampiona (Crvena zvezda – Jang bojs, utorak, 21.00) i Lige Evrope (Molde – Partizan,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.