RTS ili Arena, gde ćete gledati TV prenos Zvezda - Helsinki? Program već počeo! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS ili Arena, gde ćete gledati TV prenos Zvezda - Helsinki? Program već počeo! (foto)

Evo kako izgleda programska šema za danas, kada je u pitanju televizijsko praćenje utakmice sa ''Marakane''.

Crvena zvezda večeras igra prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv finskog HJK Helsinkija, a početak je zakazan za 20:45h.

O očekivanoj startnoj postavi crveno-belih možete da čitate >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << OVDE, a u nastavku se bavimo TV prenosom večerašnjeg susreta.

Možete ga gledati i na RTS 1 i na TV Arena Sport 1, ali velika je razlika kada je u pitanju prateći program, vezan za duel Zvezde i Helsinkija.

Na ''Areni'' je maltene čitav dan posvećen Zvezdi. Počelo je u 11 časova, reprizom utakmice sa Javor Matisom, onda je u 13 časova usledilo prvo uključenje iz studija i izveštaj sa terena u blizini stadiona, a 15 minuta kasnije Arena Sport je počela reprizu utakmice između Salcburga i Crvene zvezde, iako je bio najavljen meč Lige šampiona protiv Napolija.

U 17:30h sledi novo uključenje iz studija, pa u 19h emisija ''Zvezda kreće'', a sat pre početka utakmice počinje završla analiza iz studija.

Kada je u pitanju RTS, u njihovoj programskoj šemi najavljen je samo TV prenos, bez pratećeg programa, koji počinje dva minuta pre početka meča, a po završetku večerašnje epizode ''Srećnih ljudi''.

Screenshot: tvarenasport.com

Screenshot: rts.rs

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI SPEKTAKL NA TV ARENA: Crvena zvezda - Helsinki

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019

Meč počinje u 20:45...Televizija Arena sport direktno će prenositi utakmicu sa našeg najvećeg stadiona na kojem se večeras od 20:45 u okviru drugog gola kvalifikacija za Ligu šampiona sastaju Crvena zvezda i Helsinki...Ova medijska kuća navikla je svoje gledaoce na bogat program pre i po završetku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Prva procena - evo koliko će ljudi biti na večerašnjoj utakmici Crvene zvezde! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019

Crvena zvezda večeras dočekuje ekipu Helsinkija...Crvena zvezda večeras od 20:45 igra protiv ekipe Helsinkija u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i to na svom stadionu, a prenos možete pratiti na dve televizije, Areni sport i RTS-u...Sada je već jasno da će stadion biti bolje ispunjen...

Nastavak na Sportske.net...

Konahs - Partizan i na Areni, Dača Pantić komentator

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 11:07

Prvi meč Partizana u novoj evropskoj sezoni možete, osim na RTS, da pratite i na TV Arena sport. Komentari će dati i Danilo Pantić, fudbaler Čelsija, čija pozajmica u Partizan nije produžena...Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović..Potpuno neočekivano, fudbaleri Partizana promenili su početnu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.