Konahs - Partizan i na Areni, Dača Pantić komentator

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konahs - Partizan i na Areni, Dača Pantić komentator

Prvi meč Partizana u novoj evropskoj sezoni možete, osim na RTS, da pratite i na TV Arena sport. Komentari će dati i Danilo Pantić, fudbaler Čelsija, čija pozajmica u Partizan nije produžena.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Potpuno neočekivano, fudbaleri Partizana promenili su početnu stanicu ovogodišnjeg evropskog puta. Već su crno-beli videli sebe u dvomeču sa škotskim Kilmarnokom, videli su ih i svi koji prate kontinentalni fudbal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svi osim fudbalera velškog Konahsa.

Poluprofesionalni tim srčanošću je uspeo da nadoknadi nedostatke u fudbalskom umeću i da ostvari jedan od najvećih uspeha u klupskoj istoriji.

"Dočekujemo srpskog giganta, idemo u borbu", poruka je sa Twitter naloga velškog tima, ali verujemo da Partizan neće dozvoliti senzaciju.

Tim Save Miloševića na svojoj strani ima kvalitet ali da bi on došao do izražaja moraće crno-beli maksimalno ozbiljno da pristupe svojim obavezama.

Meč počinje u 19.30 časova, a direktan prenos je na prvom programu Arena sport TV. Prenos realizuje i RTS na svom prvom programu.

Specijalni program posvećen duelu srpskog i predstavnika Velsa kreće iz studija Arene četiri sata pre

početka utakmice (15.30). Gosti Dijane Čolović i Filipa Stanića biće Igor Matić i Goran Stevanović.

O šansama Partizana da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope govoriće i Danilo Pantić, sigurno jedan

od najpozvanijih sagovornika na temu mogućnosti crno-belih u novoj sezoni.

Po završetku susreta svi gledaoci Arena sporta moći će da čuju utiske iz prve ruke nekih od članova

ekspedicije Partizana u Rilu putem telefonskog uključenja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.