ROKADA U VALJEVU: Zvezdino najveće pojačanje zamenilo najnovije (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2015, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROKADA U VALJEVU: Zvezdino najveće pojačanje zamenilo najnovije (FOTO) (VIDEO)

Metalac i Crvena zvezda od 21 sat igraju u Valjevu poslednji meč sedmog kola ABA JTD, a već na zagrevanju primetne su promene u sastavu šampiona.

Crvena zvezda nalazi se u blagoj krizi, još od poraza od Cedevite, pa Olimpije u Pioniru na šta se nadovezala povreda Luke Mitrovića, a sve je kulminiralo izuzetno teškim porazom od Reala u Madridu u okviru Evrolige.
Nije bilo mira ni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << posle toga, jer su se pojavile informacije da Sofoklis Skorcanitis nije zadovoljan u klubu, te da se nalazi na izlaznim vratima.
Sa tim u vezi danas smo saznali da će ‘Big Sofo’ propustiti duel u Valjevu, a potvrda nam je stigla od našeg novinara koji se nalazi u Valjevu. Na zagrevanju pred meč nema snažnog centra, ali ima najnovijeg pojačanja Kvinsija Milera.
FOTO: HOTSPORT FOTO: HOTSPORT FOTO: HOTSPORT Miler će, dakle debitovati u crveno-belom dresu, a nakon meča ćemo moći da damo prvi sud o njegovim kvalitetima. Do tada, evo malo atmosfere sa zagrevanja.

(Izvor: youtube / Александар Милосављевић)
Od novinara HotSporta, Aleksandra Milosavljevića.
The post ROKADA U VALJEVU: Zvezdino najveće pojačanje zamenilo najnovije (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.