Radonjić pred derbi u Valjevu: Biće teško, Miler sa ekipom

Izvor: RTS, 25.Okt.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić pred derbi u Valjevu: Biće teško, Miler sa ekipom

Pred gostovanje Metalcu u srpskom derbiju, trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić očekuje težak meč protiv Valjevaca i dodaje da još nije odlučio da li će novi igrač Kvinsi Miler nastupiti u tom meču.

Nakon teškog poraza od Reala u Evroligi i puno probelema sa povredama, kšampion ABA lige >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvena zvezda putuje u Valjevo na megdan domaćem Metalcu.
Metalac na početku tekuće sezone ima po tri pobede i poraza, a u poslednja dva kola ostvarili su isto toliko pobeda, uključujući i pobedu nad Cibonom u Valjevu, ali i Krkom u Novom Mestu. Upravo iz tog razloga trener Radonjić i ekipa moraju maksimalno koncentrisano ući u ovaj duel, iako su i dalje prisutni problemi sa povredama.
"Za nas je uvek bilo teško gostovanje u Valjevu. U ovom trenutku Metalac je u dobrom raspoloženju, nakon pobede u Novom Mestu. Svesni smo potencijala ekipe iz Valjeva, ali i neizvesnih utakmica koje smo tamo igrali. Želimo da ostvarimo pobedu, i znamo da nam je za nju potrebno da zaustavimo sve njihove prednosti, sprečimo dobar napad, i odigramo dobro, kako bi došli do bodova" rekao je trener Dejan Radonjić, i dodao da će odluka o debiju najnovijeg pojačanja Kvinsija Milera, biti doneta pred samu utakmicu:
"Kvinsi će putovati sa nama u Valjevo. Odradio je lekarske preglede, odradiće i trening pred ovaj meč, ali treba uzeti u obzir i njegov umor nakon dugog puta iz Čikaga, ali i vremensku razliku između dva kontinenta, pošto je u Beograd stigao u subotu uveče. Odluku o njegovom nastupu, donećemo neposredno pred početak utakmice" rekao je Radonjić.
Trener Radonjić i dalje ne može da računa na Nemanju Dangubića, konačna dijagnoza težine povrede Luke Mitrovića biće poznata narednih dana, dok se Marko Tejić vratio u tim u Madridu, nakon višenedeljne pauze zbog povrede zgloba.
Derbi 7.kola regionalne lige igra se u ponedeljak od 21 sat u Valjevu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SOFO NIJE U VALJEVU: Razlaz ili stomačne tegobe?

Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2015, 12:46

Kao grom iz vedra neba odjeknula je svet da bi centar Crvene zvezde Sofoklis Skorcijanidis mogao da dobije otkaz.. . Kako Novosti prenose Grk je već završio karijeru u crveno-belom dresu, a činjenice o tome podgrejava vest da zvezdin gorostas nije otputovao sa ekipom u Valjevo na meč sa Metalcem...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.