Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ O ISTERIVANJU JOVIĆA: Već smo jednom platili tu školu!

Dejan Radonjić je blistao od zadovoljstva posle veličanstvene pobede Crvene zvezde nad Realom iz Madrida.

Ipak, strateg crveno-belih se prvo osvrnuo na situaciju kada je Stefan Jović dobio tehničku grešku i kada ga je poslao na rano tuširanje.
– Kakav incident? Smatrao da tako treba, da je to najbolje za klub, tako se i pokazalo. To su interne stvari, nije prvi put da se tako nešto dešava. Bio je težak meč, veliki meč – rekao je Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Radonjić, a ptom nastavio:
– Čestitam igračima na svemu što su pokazali, na pobedi, hvala i navijačima na fenomenalnom ambijentu. Pokazali su šta možemo, uz njih smo napravili najlepšu sliku spektakla koji se dogodio. Znali smo da je Real došao u lošem trenutku za nas i za njih. Zabeležili su nekoliko poraza, a morali smo da igramo protiv prvaka Evrope koji ima maksimalan imperativ pobede. Verovao sam, nadu niko ne može da nam uzme, uz sjajnu podršku odigrali smo odlično i slavili. Početak je dobar bio napadački, u odbrani smo bili korektni, u nekim trenucima smo zbog koncentracije primili više poena. Očekivao sam bolji Real u nastavku, tako je i bilo, ali smo pokazali i snagu koju očekujem da u nastavku svih takmičenja u kontinuitetu pokazujemo, i na taj način dolazimo do onog što nam je potrebno. Sezona je od starta neverovatno teška. Bili smo nekompletni, ima igrača koji su planirani da budu glavni, neki nisu bili spremni. Na kraju smo prekinuli seriju Reala. Platili smo školu i dobili dobre đake.
The post RADONJIĆ O ISTERIVANJU JOVIĆA: Već smo jednom platili tu školu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Incident

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Jović: Sâm sam sebe kaznio

Izvor: B92, 28.Nov.2015

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović preuzeo je odgovornost za ispad tokom meča protiv Real Madrida u Evroligi...Zvezda je u punom ’Pioniru’ srušila prvaka Evrope rezultatom 94:88, ali je poslednjih 15 minuta Jović presedeo u svlačionici...On je neprimereno reagovao posle jednog faula, dobio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.