RADONJIĆ: Čeka finale sa malom rotacijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 01:05

RADONJIĆ: Čeka finale sa malom rotacijom

Crvena zvezda za trofej Kupa Radivoja Koraća protiv Mega Sokerbeta.

Košarkaši Crvene zvezde igraće u finalu Kupa Koraća protiv Mega Sokerbeta pošto su u uzbudljivom meču posle neizvesne završnice uspeli da savladaju večitog rivala Partizan 79:78. Crveno-beli su uspeli da dođu do trijumfa uprkos problemima sa izostankom petorice igrača i činjenici da su većim delom meča bili u rezultatskom zaostatku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Trener Zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan posle pobede, ali je već okrenut finalu protiv Mege koje se igra u nedelju od 21 čas.

 - Želeo bih da čestitam svima na pobedi i prolasku u finale. Utakmica je bila dobra i interesantna od samog starta. Početak meča sa naše strane nije bio dobar. Partizan je sjajno šutirao, stekli su veliku prednost koju smo smo konstantno jurili, ali smo u dramatičnoj završnici uspeli da trijumfujemo. Čeka nas finale sa ovako malom rotacijom, uz ovako veliku potrošnju biće potrebno mnogo posla da se pripremimo za Megu koja zaslužuje da se bori trofej. Kada smo igrali sa njima u kompletnom sastavu bilo je neizvesno, a kako će biti sutra videćemo - istakao je Dejan Radonjić.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić nije psotigao nijedan poen, ali je ponovo odradio veliki posao u odbrani i ukrao ključnu loptu Pejdžu koja je i donela pobedu crveno-belima.

 - Čestitke igračima i stručnom štabu na velikoj pobedi. Sutra je finale i nova utakmica. Okrećemo se finalu. Želimo da se dobro odmorimo i pripremimo - rekao je kapiten Branko Lazić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.