KUP KRALJA: Kakav PREOKRET - Real bio na ivici AMBISA! Madriđani GUBILI 18 razlike, a onda ušli u FINALE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 19:59

KUP KRALJA: Kakav PREOKRET - Real bio na ivici AMBISA! Madriđani GUBILI 18 razlike, a onda ušli u FINALE

Evroligaš se provukao.

Košarkaši Reala iz Madrida plasirali su se u finale Kupa Kralja, pošto su u izuzetno uzbudljivom meču savladali Tenerife posle preokreta rezultatom 85:79.

Vodiće se ozbiljna bitka za titulu u Italiji, a pet dana pred dolazak u Beograd na meč sa Zvezdom Milan gostuje Speciji (20.45) i ima imperativ pobede jer ga sledećeg vikenda čeka derbi s Interom. Kvota na dvojku je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Specija - Milan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Iako je Real bio veliki favorit u ovom meču, ništa nije nagoveštavalo da će evroligaš premostiti polufinale, naročito kada su Tenerife u drugoj četvrtini imali maksimalnih +18 (22:40).

Ni tada nisu ustuknuli Kraljevići, nadmoćnost u skokovima bila je od presudnog značaja. Madriđani su imali čak 11 uhvaćenih lopti više od rivala. Preciznije, samo je Tavares upisao 15 skokova, a usput "stavio u džep" Gjorgija Šermadinija, koji je zabeležio samo jedan poen.

Najefikasniji u Realu bili su Gabrijel Dek i Fabijan Kozer sa po 18 poena, Serhio Ljulj i Džejsi Kerol su dodali po 11 koševa.

U poraženom timu, Marselinjo je dominirao sa 22 poena, sedam manje dao je Gera, dvocifren je bio i Bruno Fitipaldo sa 13 poena.

Madriđani će u borbi za odbranu Kupa Kralja igrati protiv pobednika evroligaškog duela Barselona - Baskonija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KUP RADIVOJA KORAĆA: Mega u finalu čeka pobednika VEČITOG DERBIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021

Puleni Vlade Jovanovića boriće se za prvi ovosezonski trofej...Košarkaši Mege prvi su finalisti Kupa Radivoja Koraća. Beogradski klub je u Novom Sadu savladao Vojvodinu rezultatom  82:75 i tako će se u borbi za prvi ovosezonski trofej boriti sa boljim iz duela Partizan - Crvena zvezda (21.00)...Vodiće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.