Prvo je objasnila francuskom novinaru, a sada su na red došli Zvezdini navijači (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo je 'objasnila' francuskom novinaru, a sada su na red došli Zvezdini navijači (video)

Ranije danas Tatjana je "objasnila" francuskom novinaru koji je povod konferencije na stadionu "Rajko Mitić", a večeras je imala poruku i za navijače Crvene zvezde.

Članica PR tima FK Crvena zvezda Tatjana Šaljković sprečila je ranije danas francuskog novinara da provokantnim pitanjem odvede konferenciju Vladana Milojevića u neželjenom pravcu.

Na pitanje vezano za navodnu nameštaljku sa Pari Sen Žermenom Tatjana je dala odgovor umesto Vladana Milojevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa je novinar "Le Monda" u znak protesta napustio konferenciju.

Večeras se Zvezdina voditeljka našla na novom zadatku. Ovoga puta morala je da objasni navijačima kako da koriste nove kapije instalirane na zapadnoj i istočnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

Radi se o takozvanim "češljevima" koji su u zapadnoj Evropi u upotrebi godinama unazad, a Crvena zvezda ih je postavila na svom stadionu u sklopu procesa rekonstrukcije fudbalskog zdanja u Ljutice Bogdana.

Zvezda je zbog novog načina ulaska na zapadnu i istočnu tribinu pozvala navijače da ranije dođu na stadion, a evo kako se koriste nove kapije na "Marakani".

View this post on Instagram

Testirali smo novi način ulaska na zapadnu i istočnu tribinu, sutra nas čeka još jedan spektakl i svi vi koji imate ulaznice za ove tribine dođite na stadion što ranije. 🔴⚪⚽ #fkcz #crvenazvezdafk #zvezda #czv

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Dec 10, 2018 at 8:44am PST

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.