Prve varnice na terenu - Novica vs Kvinsi! A onda je Vrabac rešio problem... (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2016, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve ''varnice'' na terenu - Novica vs Kvinsi! A onda je Vrabac rešio problem... (video)

Nervoza i jednih i drugih tokom prvog poluvremena trećeg finalnog meča, možda je najbolje ilustrovana premalim brojem poena tokom prve četvrtine (13:5).

Košarkaši Crvene zvezde Telekom i Partizana večeras igraju treću utakmicu finala plej-ofa. Zvezda je bolje ušla u meč, viđeni su i neki atraktivni potezi tokom prve četvrtine, ali su onda i jedni i drugi ušli u ''minus fazu''.

U tim trenucima je rasla i nervoza, pa su tako Novica Veličković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Kvinsi Miler ušli u verbalni sukob, uz unošenje u lice jedan drugom. Ipak, njihovi saigrači, a pre svih Adin Vrabac, potrudili su se da se sve brzo smiri i da se utakmica nesmetano nastavi.

Naravno, i Veličković i Miler su zbog ovoga zaradili tehničke greške.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: "Bomba" Vrabca sa više od pola terena

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2016

Krilo Partizana Adin Vrabac postiglo je neverovatnu trojku sa više od pola terena pri kraju treće četvrtine finalnog meča plej-ofa košarkaške Super lige Srbije...Vreme je isticalo kada je Bosanac šutirao iz očaja, ali je lopta završila u koš, za vođstvo Partizana 53:47 posle 30 minuta...Pogledajte!

Nastavak na Vesti-online.com...

"Ludilo" Vrapca iz "žablje perspektive" (VIDEO)

Izvor: Mondo, 08.Jun.2016, 10:44

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Adin Vrabac obeležio je treću utakmicu finala košarkaškog prvenstva Srbije. Pogledajte "kometu" košarkaša Partizana i iz ugla kamere mts!..Foto: MN press..Ime Adina Vrapca najčešće se pominjalo na društvenim mrežama nakon treće utakmice finala košarkaškog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.