Prva reakcija iz Zvezde, mogu li i do prvog mesta u grupi?

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva reakcija iz Zvezde, mogu li i do prvog mesta u grupi?

Napadač Crvene zvezde istakao veliku borbenost koju je pokazao njegov tim večeras na ''Rajn Enerdžiju'' i naglasio da je pobeda nad Kelnom potpuno zaslužena.

Neposredno posle večerašnjeg trijumfa u Kelnu, pred novinare je iza šao napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić.

''Bilo je stvarno teško u poslednjih dvadesetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minuta, bukvalno smo se branili na 20 metara od našeg gola, ali to je fudbal. Važno je da smo upisali sva tri boda'', istakao je Pešić.

Na pitanje novinara da prokomentariše pobedu Arsenala nad BATE Borisovim i činjenicu da to odgovara Zvezdi pošto se izdvojila na drugom mestu, Pešić se malo našalio, ali ko zna, možda se ove njegove reči i obistine.

''Šta da vam kažem, borićemo se za prvo mesto. Šalim se... Dobro, znači nam ta pobeda njihova, ali mi moramo da gledamo nas. Ako ovako igramo u svakoj utakmici, mislim da neće biti problema'', istakao je Pešić.

Na kraju je prokomentarisao i tri stative koje su pogodili fudbaleri Kelna - dve Jojić i jednu Bitenkur.

''Bog nas je, iskreno, pogledao i mislim da sreća prati hrabre'', poručio je Pešić.

Bilo kako bilo, Zvezda od večeras može ozbiljno da razmišlja o evropskom proleću, iako je dotle još uvek čeka dug put.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Još dobrih vesti za Zvezdu, a sada neka peva "Marakana"!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2017, 09:17

U klubu odahnuli, ono što sledi za tri nedelje biće slavna stranica u istoriji, ako završi kako se nadaju!..Odahnuli su u Zvezdi, Boaći je zamenjen posle sat vremena, ali povreda nije teška..."Grč me uhvatio, hvala saigračima i Bogu, sad sledi Arsenal, uz Božju pomoć i njih ćemo pobediti",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.