Provokacije ispred Abdi Ipekčija - Zastava Kosova, probodena jagoda... (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provokacije ispred "Abdi Ipekčija" - Zastava 'Kosova', probodena jagoda... (foto)

Utakmici drugog kola Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde mts očekivano prethode sramotni gestovi "navijača" turskog kluba. Evo kakve zastave donose na utakmicu.

Košarkaši Crvene zvezde mts večeras gostuju Galatasaraju u okviru 2. kola Evrolige, a provokacije (ne)ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji sebe nazivaju navijačima turskog kluba su bile očekivane.

Pisali smo tokom popodneva, jedan od bezumnika pohvalio se fotografijom sa groba Marka Ivkovića, navijača Crvene zvezde koji je pre nepune dve godine stradao u Istanbulu.

Na društvenim mrežama se mogu naći još fotografija zabeleženih pred večerašnju utakmicu, jedna od njih je nastala ispred dvorane "Abdi Ipekči".

Među zastavama koje će "navijači" Galatasaraja uneti na trbine nalazi se zastava takozvane republike Kosovo, a tu je i jedna na kojoj je nacrtana probodena jagoda što je jasna aluzija na ubistvo Marka Ivkovića.

Utakmica počinje u 19 časova, očekujemo da vidimo još ovakvih stvari na samom meču.

Gala Lads waiting for Red Star Belgrade pic.twitter.com/Z9pLgj40Xv

— European Scenes (@europeanscenes0) October 21, 2016
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sramna poruka navijača Galate uoči meča sa Zvezdom

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2016

Uoči susreta 2. kola Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde navijači domaće ekipe su se ispred dvorane "Abdi İpekči" fotografisali sa nekoliko zastava i transparenata...Među navijačkim rekvizitima su se našle i zastave Kosova i Bosne i Hercegovine, ali i sraman transparent na kojem je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.