Prosinečki više ne računa na Adija

Izvor: Glas javnosti, 02.Apr.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki više ne računa na Adija

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki kaže da više ne računa na levog beka Lija Adija zato što se još nije vratio u klub posle obaveza u fudbalskoj reprezentaciji Gane.

- Nijedan igrač, niti trener nije iznad Zvezde. On još nije došao i ja ne računam na njega ni za utakmicu sa Javorom, ni sa Partizanom- rekao je Prosinečki novinarima u Beogradu.

Zvezda usubotu gostuje Javoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u Ivanjici u 20. kolu Super lige Srbije, ali je glavna tema na konferenciji za novinare bio Adi, koji je u prošlom periodu malo igrao, navodeći da je povređen. Prosinečki je rekao da je ljut na igrača.

- Ako ne dođeš pet dana na posao, dobićeš otkaz. Adi nije dobio otkaz, ali ne računam na njega. On remeti tako ostale igrače i dobru atmosferu u timu- rekao je Prosinečki.

Portparol kluba, Marko Nikolovski, kazao da je da će uprava razgovarati sa Adijem kada se vrati i da će onda odlučiti šta će da radi.

Zvezdu u subotu čeka gostovanje u Ivanjici, a Prosinečki je kazao da ništa neće menjati u igri.

- Idemo na pobedu, kao i u svakoj utakmici. Nećemo ništa menjati u igri. Teren je tamo manji i nije u najboljem stanju, ali sa optimizmom prilazimo utakmici. Dobro smo radili za ovih 10 dana pauze. Atmosfera u timu je dobra...i nadam se da ćemo se vratiti sa pobedom- rekao je Prosinečki.

Utakmica Javor-Crvena zvezda biće odigrana u subotu od 13 časova.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.