Prosinečki: Prekidi donose brigu

Izvor: S media, 08.Feb.2011, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Prekidi donose brigu

Trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki, smatra da je utakmica sa Univerzitateom donela neke dobre stvari, ali i ukazala na propuste u igri njegovih izabranika.

Susret sa Rumunima završen je bez pobednika.

Milovanović: Pričaću kad se Zvezda vrati

GLASAJTE: Ko je od večitih bolje odradio prelazni rok?

Preokret u minut do 12: Todorovski ne dolazi na "Marakanu"
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
- Bio je ovo veoma čvrst meč. Pokazali smo neke dobre stvari, ali i neke na kojima treba još da radimo. Momci su se trudili, imali šanse naročito u drugom poluvremenu i možda smo mogli i da pobedimo. Zabrinjavaju me prekidi, posle takvih situacija rival je imao dva zicera – preneo je klupski sajt utiske Roberta Prosinečkog.

Narednu proveru na pripremama u Antaliji crveno-beli će imati za dva dana, protiv daleko poznatije ekipe iz komšijske države - Steaue.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki: Brinu me prekidi, moramo još da radimo

Izvor: Blic, 08.Feb.2011

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki uvideo je nedostatke u timu nakon meča sa Univerzitateom, a kao najveću boljku u duelu sa rumunskim predstavnikom naveo je branjenje tokom prekida..."Zabrinjavaju me prekidi, posle takvih situacija rival je imao dva zicera", rekao je Prosinečki...Strateg crveno-belih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.