Prosinečki: Dinamo me ne zanima

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2011, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Dinamo me ne zanima

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Robert Prosinečki izjavio je da ge ne itneresuje ponuda Dinama i da planira da još dugo bude šef stručnog staba „crveno-belih”.
Ja sam trener Crvene zvezde, imam ugovor još dve godine i nijednog trenutka nisam pomislio da odem odavde. Naravno da sam pročitao tekstove o interesovanju, ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Zdravka Mamića od 750.000 evra, ali to me ne zanima i ostaću u Zvezdi – rekao je Prosinečki.

On je dodao da mu je drago što u klubu cene šta je uradio za tri-četiri meseca, ali da još uvek nije produžio ugovr, kao i da očekuje da to učini kada se završi sezona.
Uoči utakmice protv Hajduka iz Kule Prosinečki je izjavio da očekuje „povratak na pobednički kolosek”.
Posle poraza od Partizana i veoma lošeg drugog poluvremena u derbiju, želimo da pobedimo Hajduk i ostanemo u igri za šampionsku titulu. Vidim da svi smataraju da je šampionska trka rešena, ali ja ne mislim tako. Ostalo je još šest utakmica, dovoljno je bodova u igri. Osim toga, ni Partizanu neće biti lako, recimo, već protiv Jagodine – rekao je trener „crveno-belih”.
Strateg Crvene zvezde osvrnuo se i na tenziju koja se podigla između večitih rivala i optužbi iz njegovog kluba da su fudbaleri Partizana namerno povredili Brazilca Evandra.
Normalno je da postoji tenzija i biće je još više. Uostalom, postojala je i kada sam bio fudbaler i sada kada sam trener. Tenzija postoji i između Reala i Barselone, pa je normalno da je ima i kad igraju Zvezda i Partizan. Mislim da su išli grublje na Evandra, možda ja to preuveličavam, ali to je moje mišljenje – rekao je Prosinečki i dodao da je druga stvar da li je zbog toga Brazilac povređen.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.