Proglašen najbolji tim Superlige, Milojević trener godine

Izvor: RTS, 14.Maj.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašen najbolji tim Superlige, Milojević trener godine

Među najboljih 11 fudbalera Superlige Srbije za sezonu 2017/2018 petorica iz redova šampiona - Crvene zvezde, trojica iz Partizana, dvojica iz Čukaričkog i jedan iz subotičkog Spartaka.
U prisustvu mnogobrojnih predstavnika klubova i ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije, u beogradskom "Belekspocentru", proglašen je najbolji tim Superlige.

Mesto u najboljem timu domaćeg šampionata našli su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vladimir Stojković (Partizan), Filip Stojković (Crvena zvezda), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nemanja R. Miletić (Partizan), Vujadin Savić (Crvena zvezda), Nenad Krstičić (Crvena zvezda), Danilo Pantić (Partizan), Nikola Drinčić (Čukarički), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Aleksandar Pešić (Crvena zvezda) i Nemanja Nikolić (Spartak).
Za najboljeg fudbalera domaćeg šampionata za ovu sezonu proglašen je napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić, dok je priznanje za najboljeg trenera otišlo u ruke šefu stručnog štaba crveno-belih Vladana Milojevića.
Najviše glasova za najboljeg debitanta u ligi pripalo je mladom fudbaleru Partizana Svetozaru Markoviću.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Vladimir Stojković,   Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbolji trener Super lige - Milojević bez konkurencije!

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2018

Trener koji je u sezoni na izmaku vodio Zvezdin tim do 28. šampionske titule proglašen je za najboljeg stručnjaka Super lige...Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević proglašen je večeras za najboljeg trenera Super lige Srbije za sezonu 2017/18...Mladi strateg zimus je nagrađen "Zlatnom...

Nastavak na Sportske.net...

Tim sezone: Crveno-beli u prvom planu, Pešić najbolji

Izvor: BKTV News, 14.Maj.2018

Pored fudbalera šampiona Srbije, među najboljima trojica iz Partizana, dvojica iz Čukaričkog i jedan iz Spartaka..Najboljih 11 fudbalera Super lige Srbije za sezonu 2017/2018 proglašeni su večeras u organizaciji Zajednice Super lige i televizijske kuće Arenasport...U prisustvu mnogobrojnih predstavnika...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.