Probaćemo da pobedimo Liberec zbog koeficijenta

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 22:26

"Probaćemo da pobedimo Liberec zbog koeficijenta"

Golman i defanzivac Crvene zvezde, Milan Borjan i Nemanja Milunović, zadovoljni su nakon prolaska grupe u Ligi Evrope.

Borjan najavljuje napad na pobedu i u narednim utakmicama.

"Nastavljamo, idemo dalje. Odbrameno smo odigrali fenomenalno, napadački smo malo žurili. Probaćemo da pobedimo Zlatibor u prvenstvu i Liberec u Ligi Evrope", rekao je Borjan i dodao:

"Nezgodna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je grupa bila. Borili smo se za klub, ostvarili tih 10 poena. Probaćemo da dobijemo Liberec za veći koeficijent."

Milunović kaže da je Zvezda odigrala jako dobru utakmicu.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu. Ispunili smo cilj da prođemo dalje. Žao mi je što nismo postigli gol, pobedili", rekao je Milunović i dodao:

"Momci će dati sve od sebe. Vrhunski smo iskoristili pauzu sa koronom. Ovo je sve plod truda i rada. Mnogi ne vide to. Još jednom bih čestitao momcima."

Pročitajte još:

* Zvezda obezbedila evropsko proleće!

* Stanković: Ne gledam lepotu, ne zanima me

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borjan i Milunović za RTS: Nije mala stvar, ne stajemo ovde

Izvor: RTS, 03.Dec.2020

Kapiten i golman Crvene zvezde Milan Borjan, kao i defanzivac Nemanja Milunović, izjavili su nakon plasmana srpskog kluba u nokaut fazu Lige Evrope, da je ključ uspeha timska hemija i naporan rad, kao i da se Crvena zvezda neće zaustaviti i zadovoljiti ostvarenim uspesima. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.