Izvor: RTS, 03.Dec.2020, 22:29

Borjan i Milunović za RTS: Nije mala stvar, ne stajemo ovde

Kapiten i golman Crvene zvezde Milan Borjan, kao i defanzivac Nemanja Milunović, izjavili su nakon plasmana srpskog kluba u nokaut fazu Lige Evrope, da je ključ uspeha timska hemija i naporan rad, kao i da se Crvena zvezda neće zaustaviti i zadovoljiti ostvarenim uspesima.
"Ne stajemo, idemo dalje. Odbrambeno fenomenalno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odigrana utakmica, a napadački smo malo žurili, ali bitno da smo prošli dalje. Pripremamo se za nastavak prvenstva, a potom i za Liberec i naravno čekamo proleće u Evropi", rekao je Milan Borjan nakon meča.

Zvezdin kapiten vlasnik je mnogih rekorda, a jedan od njih je broj odigranih mečeva i osvojenih bodova u grupnoj fazi Lige Evrope.
"Daće Bog da oborimo sve rekorde, to radimo od kad sam došao ovde, svaka čast momcima, fenomenalno su odigrali i samo ovako treba da nastave", dodao je čuvar mreže Crvene zvezde.
Borjan je izjavio da srpski klub ide na pobedu i protiv Slovana, iako su obezbedili evropsko proleće.
"Nije mala stvar, nezgodna je grupa, ostavili smo srce na terenu, borili se za klub, ostvarili 10 bodova i idemo da pobedimo i Slovan i povećamo koeficijent", zaključuje Borjan.
"Svi smo odigrali sjajnu utakmicu, ispunili cilj da prođemo dalje, žao mi je što nismo postigli gol danas i pobedili, ali najvažniji je cilj", rekao je Nemanja Milunović.
Zvezdin defanzivac istakao je da uživa u uspesima od kad je došao u srpski klub.
"Iskreno, prvi dan kada sam došao u Zvezdu sam rekao da bih voleo da nastavimo niz u Evropi. Četvrtu godinu zaredom smo tu, drugi put izboreno je evropsko proleće i nadam se da ćemo nastaviti u takvom ritmu", dodaje štoper.
 "Momci će dati sve od sebe, sve ovo je plod truda i rada na terenu i van njega. Teško je bilo, zbog svega vezanog oko koronavirusa, ali svi su naporno radili kad god i kako god su mogli. Ključ uspeha je svlačionica", zaključuje Milunović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Heroj Borjan, kapitenski, želi pobedu za kraj

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je večeras, posle plasmana svoje ekipe u narednu fazu Lige Evropa, da crveno-beli neće stati..."Ne stajemo, idemo dalje", rekao je prvo Borjan za Radio-televiziju Srbije posle utakmice...Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u narednu fazu Lige Evropa,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.