Heroj Borjan, kapitenski, želi pobedu za kraj

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 23:33

Heroj Borjan, kapitenski, želi pobedu za kraj

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je večeras, posle plasmana svoje ekipe u narednu fazu Lige Evropa, da crveno-beli neće stati.

"Ne stajemo, idemo dalje", rekao je prvo Borjan za Radio-televiziju Srbije posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u narednu fazu Lige Evropa, pošto su večeras igrali nerešeno sa Hofenhajmom.

"Fenomenalna utakmica. Odbrambeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlično, u napadu smo malo žurili, ali bitno je da smo odigrali nerešeno i da smo prošli dalje. Pripremamo se za dalje, idemo na pobedu u prvenstvu, pa da probamo da pobedimo i Liberec tamo... Saigrači i ja obaramo rekorde", rekao je Borjan.

Golman Zvezde je istakao da deset osvojenih bodova u grupi "nije mala stvar".

"Bila je nezgodna grupa, ali ostavili smo srce na terenu. Borili smo se za klub. Osvojili smo 10 bodova za prolaz dalje, sad idemo u Liberec da pobedimo i povećamo koeficijent", rekao je Borjan.

Nemanja Milunović je rekao da su crveno-beli odigrali sjajnu utakmicu.

"Ispunili smo cilj koji smo zactrali. Žao mi je što nismo postigli gol i pobedili, ali najbitnije da smo ostvarili cilj", rekao je on i dodao da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe da grupnu fazu završe pobedom.

Crvena zvezda će u poslednjem kolu gostovati Slovanu u Liberecu sledećeg četvrtka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KAPITEN BORJAN POSLE HOFENHAJMA: Ne stajemo, idemo dalje!

Izvor: Kurir, 03.Dec.2020

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je večeras, posle plasmana svoje ekipe u narednu fazu Lige Evropa, da crveno-beli neće stati.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.