Izvor: N1 televizija, 10.Dec.2021, 17:42

Priveden bivši fudbaler Crvene zvezde Bratić, oduzet mu automobil „audi A8“

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je Vidak Bratić, inače bivši fudbaler Crvene zvezde, u skladu sa zakonom, doveden u prostorije Policijske uprave za grad Beograd jer je prilikom redovne rutinske kontrole saobraćaja na Zvezdari vređao policijske službenike, a vozilo mu je oduzeto zbog sumnje u verodostojnost broja šasije sa pripadajućim tablicama.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Vidak Bratić priveden jer je vređao policajce

Izvor: B92, 10.Dec.2021

Beograd -- MUP ističe da je Vidak Bratić, u skladu sa zakonom, doveden u prostorije PU za grad Beograd jer je prilikom redovne kontrole saobraćaja vređao policajce...Vozilo mu je oduzeto zbog sumnje u verodostojnost broja šasije sa pripadajućim tablicama...Policija je o događaju obavestila nadležno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.