Priča dana je da OSVEDOČENI GROBAR dolazi u Crvenu zvezdu: Evo šta se dešava

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 19:39

Priča dana je da OSVEDOČENI GROBAR dolazi u Crvenu zvezdu: Evo šta se dešava

Zakuvalo se sa talentovanim srpskim košarkašem.

Početkom tekuće nedelje se u javnosti pojavila informacija da bi doskorašnji košarkaš Oklahoma siti Tandera, Aleksej Pokuševski mogao da završi u Crvenoj zvezdi. Od toga ipak nema ništa.

Kako Telegraf saznaje, crveno-beli nisu kontaktirali srpskog košarkaša, a nemaju ga u svojim planovima za nastavak sezone, tako da kontakta neće ni biti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pokuševski je 'vejvovan' od strane Oklahome 23. februara, a ostali timovi u franšizi imali su 48 časova da ga privole da dođe u njihove redove. To se nije dogodilo i on je postao slobodan igrač.

Srpski košarkaš je ove sezone imao tek epizodne uloge u NBA ligi, u proseku je postizao svega 1,2 poena po meču uz jedan skok i 0,5 asistencija. Prosečan indeks mu je 2,0.

Aleksej Pokuševski je 2001. godište i draftovan je kao 17. pik na NBA draftu 2020. godine.

Podsetimo, on je navijač Partizana i više puta je istakao koliko je privržen tom klubu. Takođe je bio gost u Areni nekoliko puta na mečevima crno-belih u Evroligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.