Preokret Zvezde u Milanovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Zvezde u Milanovcu

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu u Super ligi, pošto su danas golovima pred kraj utakmice savladali Metalac sa 2:1 u Gornjem Milanovcu.

Zvezda je tako zadržala šest bodova prednosti nad Vojvodinom i Partizanom posle 16. kola srpskog prvenstva, iako je bila blizu poraza.

Metalac je vodio od 68. minuta golom kapitena Stefana Panića, a sebičnost pojedinih igrača kluba iz Gornjeg Milanovca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji je imao prilike i za ubedljiviju prednost, koštala je ekipu.

Zvezda je golovima rezervista Petra Orlandića u 88. i Luke Adžića u 89. minutu preokrenula i ostvarila veoma značajnu pobedu.

Božović: Možda i najbolja utakmica ove sezone

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ocenio je da su njegovi fudbaleri danas protiv Metalca odigrali najbolju utakmicu u sezoni i čestitao im na karakteru.

"Ovo nam je možda i najbolja naša utakmica ove sezone. Nezasluženo smo gubili, ali smo uspeli da preokrenemo i čestitam igračima na karakteru", rekao je Božović televiziji Arena posle utakmice u Gornjem Milanovcu.

Zvezda je pobedila posle preokreta sa 2:1 u 17. kolu Super lige. Metalac je vodio od 68, ali su crveno-beli preokrenuli golovima rezervista u 88. i 89. minutu.

Utakmicu je već u prvom poluvremenu napustio Mihailo Ristić, a Božović je kazao da je on povredio zadnju ložu.

Ugo Vijeira nije ni doputovao u Milanovac, a na pitanje zašto, Božović je rekao da portugalski napadač "nije ušao u autobus".

Na dodatno pitanje zašto nije ušao u autobus, Božović je odgovorio: "Treba njega pitati".

Trener Metalca Nenad Vanić ocenio je da njegova ekipa igra dobro tokom cele sezone, ali da konstantno ponavlja greške.

"Metalac igra dobro tokom čitave sezone, ali nam se ponavljaju ovakve greške. Imali smo toliko situacija da rešimo utakmicu, ali nismo, možda zbog sebičnosti, možda zbog prevelike volje", rekao je Vanić.

On je istakao da se nada da ovakav poraz neće "slomiti" njegove igrače. "Nažalost nismo izdržali do kraja i moramo da se što pre okrenemo narednim utakmicama. Nadam se da nas ovo neće slomiti", kazao je Vanić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.