Premijerni meč Crvene Zvezde u Ligi šampiona ekskluzivno na Areni Sport

Izvor: Prva.rs, 11.Sep.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerni meč Crvene Zvezde u Ligi šampiona ekskluzivno na Areni Sport

Žrebom koji je odlučivao o protivnicima Crvene Zvezde u njenom prvom učešću u Ligi šampiona odlučeno je da naš šampion prvo odmeri snage sa slavnim Napolijem.
Sudbina je htela da Zvezda pri svom povratku u evropsku elitu odigra meč sa timom sa juga Italije, zemlje u kojoj je ostvarila svoj najveći uspeh u istoriji, kada je 1991. godine postala >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << prvak Evrope.
Redovi ispred stadiona Rajko Mitić na dan kada su puštene u prodaju karte za utakmice Lige šampiona najbolje govore o nezapamćenom interesovanju navijača.

Svi oni koji ne uspeju da dođu do ovog vrednog parčeta papira mogu da budu bezbrižni. Istorijski meč Crvene Zvezde u najboljem evropskom takmičenju mogu da gledaju ekskluzivno na Areni sport 18. septembra.

Zvezda će igrati sa najboljima, a ti možeš najbolji fudbal da gledaš četiri meseca besplatno ukoliko se do 20. septembra opredeliš za mts TV.

Zvezdine mečeve protiv Pari Sen Žermena i Liverpula, kao i ostale duele Lige šampiona i Lige Evrope u grupnoj fazi, na taj način možete gledati besplatno.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa mts TV celu grupnu fazu Lige šampiona gledajte besplatno

Izvor: Story, 11.Sep.2018

Žrebom koji je odlučivao o protivnicima Crvene Zvezde u njenom prvom učešću u Ligi šampiona odlučeno je da naš šampion prvo odmeri snage sa slavnim Napolijem. Sudbina je htela da Zvezda pri svom povratku u evropsku elitu odigra meč sa timom sa juga Italije, zemlje u kojoj je ostvarila svoj...

Nastavak na Story...

Duel Crna Gora - Srbija pomerio evroligašku premijeru Budućnosti

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2018, 15:58

Evroliga je uslišila molbu povratnika u evropsku elitu...Šampion regionalne ABA lige dobio je dozvolu da svoj meč prvog kola Evrolige odigra dan nakon prvobitno određenog termina...Još tokom leta u KK Budućnost VOLI pokrenuli su inicijativu da svoj meč sa Armanijem odigraju 12. umesto 11. oktobra...Razlog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.