Duel Crna Gora - Srbija pomerio evroligašku premijeru Budućnosti

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duel Crna Gora - Srbija pomerio evroligašku premijeru Budućnosti

Evroliga je uslišila molbu povratnika u evropsku elitu.

Šampion regionalne ABA lige dobio je dozvolu da svoj meč prvog kola Evrolige odigra dan nakon prvobitno određenog termina.

Još tokom leta u KK Budućnost VOLI pokrenuli su inicijativu da svoj meč sa Armanijem odigraju 12. umesto 11. oktobra.

Razlog za pomeranje meča leži >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u činjenici da će 11. oktobra u glavnom gradu Crne Gore biti odigrana fudbalska utakmica između domaćina i Srbije.

Biće to prvi međusobni susret seniorskih selekcija dve zemlje od osamostaljenja Crne Gore i nema dileme da će ta utakmica privući veliku pažnju javnosti.

Zbog toga su u KK Budućnost Voli insistirali da duel sa Armanijem odigraju dan kasnije kako bi mogli da budu sigurni da će tribine renoviranog SC "Morača" biti ispunjene do poslednjeg mesta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.