Pregovori traju, novi stranac na meti Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregovori traju, novi stranac na meti Zvezde!

Aktuelni srpski šampion ima veliku želju u ovom prelaznom roku.

Crvena zvezda će ostati bez Hozea Kanjasa, a očekuje se i prodaja Dušana Jovančića, pa bi u prelaznom roku mogla da potraži novog zadnjeg veznog.

Iako je Zvezdan Terzić rekao da neće biti pojačanja i da će ovaj prelazni rok biti dosadan za nas medije, ipak nije isključeno da je promenio mišljenje i da će dovesti fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je potreban Crvenoj zvezdi.

Jasno je da ima interesantnih fudbalera Crvenoj zvezdi u domaćem prvenstvu na poziciji zadnjeg veznog, a danas "Telegraf" prenosi da je Seku Sanogo, fudbaler Al-Itihada, meta aktuelnog šampiona Srbije.

Seku Sanogo je svojevremeno bio i meta Partizana, a danas je meta još nekih turskih klubova poput Malatije.

Sanogo već ima 30 godina, pre godinu dana je plaćen od strane Al-Itihada neverovatnih 7 miliona evra Jang Bojsu, ali nije uspeo da se dokaže u tom klubu u kom je nastupao zajedno sa Aleksandrom Prijovićem.

Zvezda neće platiti obeštećenje jer bi to bilo već previše, imajući u vidu da Al-Itihad ne računa na njega, ali je veliki problem plata koja nikako nije mala...
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.