Potvrđeno - Zvezda bez šestorice u Belgiji!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020, 14:25

Potvrđeno - Zvezda bez šestorice u Belgiji!

Dejan Stanković mora da smisli drugačiji plan.

Crvena zvezda u četvrtak gostuje Gentu u četvrtom kolu Lige Evrope, ali će biti znatno oslabljena.

Ono o čemu se spekulisalo prethodnih dana, sada je i potvrđeno od strane Zvezdana Terzića koji je gostujući na TV Prva otkrio i kadrovske probleme.

"U Belgiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << idemo bez šestorice prvotimaca, pošto ne možemo da računamo na Kataija, Gobeljića, Sanogoa, Rodića, Kange i Gavrića. Ipak, to ne umanjuje našu želju i planove. Znamo da nam je potrebna jedna pobeda do kraja grupne faze da bismo obezbedili još jedno evropsko proleće i želimo da je ostvarimo već u Belgiji", rekao je Terzić.

On je dodao da Katai i Kanga imaju problema sa primicačem, Gobeljić je povredio list, Rodić je zaražen koronavirusom, dok Sanogo odrađuje suspenziju. Željko Gavrić ima najveće šanse i verovatno će biti prvi koji biti spreman, samo je pitanje da li za četvrtak ili za vikend.

Utakmica Gent - Crvena zvezda na programu je u četvrtak u 18.55.

"Kokezin kec iz rukava"?!

Posted by Sportske.net on Tuesday, 24 November 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda "desetkovana" u Belgiji

Izvor: B92, 24.Nov.2020

Crvena zvezda biće značajno oslabljena na gostovanju Gentu u četvrtom kolu Lige Evrope...Kako je potvrdio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, utakmicu će propustiti čak šestorica prvotimaca..."Putujemo bez šestorice standardnih fudbalera – Kataija, Gobeljića, Sanogoa, Rodića, Kange i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.