Potvrđeno - Neka čeka Superliga, Zvezda ima evropska posla!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno - Neka čeka Superliga, Zvezda ima evropska posla!

Srpski šampion svu pažnju sada usmerava na dvomeč sa Salcburgom!

Fudbaleri Crvene zvezde narednog vikenda neće imati obaveze u Superligi, pošto je njen meč sa Napretkom u Kruševcu odložen.

To je danas i zvanično potvrđeno u saopštenju na klupskom sajtu beogradskih creno-belih, koje u nastavku prenosimo u celini.

''Meč je prema rasporedu bio planiran za petak od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 20 časova u Kruševcu, ali je došlo do pomeranja kako bi se naš klub što bolje pripremio za veliku šansu koja se ukazala na pragu Lige šampiona.

Zajednica superligaša i čelnici Napretka su pokazali veliko razumevanje za Zvezdin veoma naporan raspored i pristali su da se utakmica odloži zarad što boljeg reprezentovanja srpskog fudbala.

Termin odigravanja utakmice 5. kola domaćeg šampionata biće naknadno određen'',
navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Odložen meč Napredak - Crvena zvezda

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2018

Odložena je utakmica 5. kola Superlige između Napretka iz Kruševca i Crvene zvezde. Meč je prema rasporedu bio planiran za petak od 20 časova u Kruševcu, ali je došlo do pomeranja kako bi se Crvena zvezda što bolje pripremila za šansu koja joj se ukazala na pragu Lige šampiona - za dvomeč...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.