Potvrda iz Rige - Pešić prošao preglede, još samo potpis!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda iz Rige - Pešić prošao preglede, još samo potpis!

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić preneo je srpskim novinarima u Rigi najnovije informacije vezane za transfer Aleksandra Pešića.

Najbolji strelac Super lige u prethodnoj sezoni napustio je ekipu veče pred polazak u Rigu i krenuo put Saudijske Arabije gde će uskoro realizovati transfer u Al Itihad.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić obavestio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novinare koji se nalaze sa ekipom u Rigi da je Pešić uspešno prošao preglede i da sada samo ostaje da stavi potpis na ugovor.

Crvena zvezda će od Al Itihada u dve rate dobiti obeštećenje od 4.200.000 evra čime će kupiti mir kada je nesmetano poslovanje kluba u nastupajućem periodu u pitanju.

Podsećamo da će ovim transferom drugu godinu za redom najbolji igrač i strelac Super lige karijeru nastaviti u prvoj ligi Saudijske Arabije. Prošlog leta transfer u klub iz Saudijske Arabije realizovao je fudbaler Partizana Leonardo da Silva Souza.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigla potvrda - Pešić potpisao za Al Itihad! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2018

Napadač fudbalskog kluba Crvena zvezda Aleksandar Pešić ozvaničio je večeras saradnju sa Al Itihadom...Transfer najboljeg strelca i igrača Super lige Srbije u minuloj sezoni završen je ekspresno. Vest da je Zvezda dobila unosnu ponudu za Aleksandra Pešića iz Saudijske Arabije pojavila se u ponedeljak,...

Nastavak na Sportske.net...

Na pomolu neverovatan transfer - Zvezda vraća golgetera!?

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2018, 00:15

Mnogima će ovo zvučati neverovatno, ali kada vidimo šta se sve dešava u modernom fudbalu, postaje jasno da nijedan transfer nije nemoguć...U danu kada je Crvena zvezda prodala Aleksandra Pešića Al Itihadu uveliko je počelo da se spekuliše o tome ko bi mogao da bude angažovan kao zamena za najboljeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.