Poslednja šansa „crveno-belih“ za opstanak u eliti

Izvor: Dzungla.org, 16.Jan.2012, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednja šansa „crveno-belih“ za opstanak u eliti

BEOGRAD - Odbojkašice Crvene zvezde sutra u Beogradu protiv poljske Fakro Mušine igraju utakmicu šestog kola E grupe CEV Lige šampiona.
Ukoliko pobede, 'crveno - bele' će osigurati mesto među 16 najboljih ekipa.
Trener aktuelnih šampionki Srbije Ratko Pavličević spremio je tim za novi okršaj sa snažnim poljskim timom.
U prvom međusobnom duelu Fakro Mušinak je ubedljivo slavila.
'Poljski tim je izuzetno kvalitetan, sastavljen od iskusnih igračica. Potrudićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << se da igramo bolje, nego u prvom meču u Poljskoj. Evidentno je da podižemo nivo igre, pružili smo bolje partije protiv Dinama i Skavolinija nego u prvim utakmicama.
Mislim da delujemo kompaktnije, da igramo tečnije i da imamo manje propusta', rekao je Pavličević.
Trener odbojkašica Crvene zvezde nije razočaran ovosezonskim nastupom u CEV Ligi šampiona.
'U situaciji kada smo promenili i podmladili ekipu, nismo ni mogli da očekujemo drugačije. Prvi zadatak našeg kluba je da promoviše nove igračice, u tu svrhu je poslužila i Liga šampiona, kao veliki test za neiskusnu ekipu', ocenio je Pavličević.
U slučaju poraza od Fakro Mušine, po završetku ligaškog dela Lige šampiona, Crvena zvezda ostaje na evrosceni, odnosno takmičiće se u Čelendž rundi CEV Kupa.
Utakmica Crvena zvezda - Fakro Mušina igra se u utorak od 18 časova u dvorani Šumice.
(Izvor: Tanjug)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.