Poraz Zvezde

Izvor: RTS, 06.Feb.2011, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Zvezde

Izabranici Roberta Prosinečkog su doživeli i prvi poraz na pripremama u Antaliji. Od Crvene Zvezde bio je bolji kanadski Toronto.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u trećoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji. Crveno-beli izgubili su sa 1:0 od kanadskog Toronta u prijateljskom meču u kome je trener Robert >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Prosinečki probao igrače koji nisu nastupili na jučerašnjem meču protiv Spartaka iz Trnave. Jedini pogodak na utakmici postigao je Met Stinson u 41. minutu.

Kombinovani sastav crveno-belih u prvom poluvremenu je imao inicijativu, više napadao i stvarao šanse. Zvezda je u 31. minutu imala priliku za pogodak, ali je golman Toronta, Monsalve spasio svoj gol. Četiri minuta kasnije viđen je još jedan ozbiljan napadZvezde i udarac ka golu Toronta iz izgledne situacije, koji je u poslednjem trenutku osujetio Morgan.

Ipak, u 41. minutu Toronto je poveo. Maikon je loptu dodao do Martine a ovaj proigrao Stinsona, koji je loptu poslao pod prečku gola Stamenkovića.

U drugom poluvremenu nivo igre je opao a tim Roberta Prosinečkog prikazao je slabiju partiju nego u prvom delu meča. U 65. minutu za Zvezdu je debitovao Filip Stojković koji je prekomandovan iz Sopota u tim sa "Marakane".

Ekipa holandskog stručnjaka Arona Vintera je pre četiri dana odigrala nerešeno sa Partizanom 1:1. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.