Poluvreme u Kruševcu - Napredak motivisan, bez golova! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme u Kruševcu - Napredak motivisan, bez golova! (TVITOVI)

Nakon prvih 45 minuta u Kruševcu rezultat je 0:0.

Napredak je počeo meč nešto agresivnije od Crvene zvezde, kao da je ekipa Miodraga Božovića bila još uvek u šoku nakon poraza od Partizana.

Tek u 11. minutu prva šansa za crveno-bele, imao ju je Boaći koji nije uspeo da zahvati loptu nakon ubacivanja sa leve strane Plavšića.

Najbolja prilika u prvom poluvremenu viđena je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 16. minutu, tada je Donald propustio zicer, a u 21. minutu Gobeljić je morao daleko bolje da reaguje.

Donald je do kraja poluvremena imao još jedan šut, pokušao je nakon njega i Kanga da ugrozi gol protivnika, ali promene rezultata u prvom poluvremenu nije bilo, ostalo je 0:0.

Evo i nekih tvitova nakon prvog poluvremena.

Ako Ruiz ne napusti utakmicu na poluvremenu, neka se spremi Grof #napczv #fkcz

— Vladisha (@VBikar) April 22, 2017
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Prva šansa,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA URADI BOAĆI: Neverovatan promašaj fudbalera Zvezde, trljaćete oči u neverici (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017

Fudbaleri Crvene zvezde vode u Kruševcu sa 2:0, a ta prednost je mogla da bude ubedljivija da je Ričmond Boaći imao više koncentracije u 73. minutu.. Zvezdin fudbaler iz Gane dobio je sjajnu loptu od Srđana Plavšića kojom je izbacio praktično čitavu odbranu tima iz Kruševca.. Boaćiju je ostalo...

Nastavak na HotSport.rs...

SLS: Zvezda pregrmela Kruševac, Kanga i Plavšić prelepim golom vratili crveno-bele na prvo mesto (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017

Crvena zvezda je gostovanje u Kruševcu okončala na dobar način golovima Gelora Kange u 59. i Srđana Plavšića u 76, dok je Vukanović u poslednjim trenucima meča postigao počasni pogodak.. Aktuelni šampion Srbije je u Kruševac došao sa imperativom pobede, pošto je Partizan ranije danas savladoa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.